Despre o carte

Design Your Self scrisa de Karim R. in care sunt cateva idei desenate perfect si pline de argumente despre cum traim si catre ce tindem.

Nu am in intentie o recenzie. Am fost frapat de pozitionarea catre care tinde fiecare dintre noi, constient sau nu. Toti ne dorim sa fim eficienti. Toti ne dorim timp. Toti traim cu acceleratia apasata la maxim. Toti avem nivelul de toleranta aproape de zero.  Fiecare dintre noi acordam atentie doar acelor lucruri, fapte, situatii si sentimente care au legatura cu obiectivele si obiceiurile noastre.

In acest context este evident ca trebuie sa se schimbe si modul in care comunica brandul cu clientul. Este unul dintre motivele pentru care companiile mari cu resurse pentru cercetarea de piata s-au pliat imediat catre marketingul direct. Doar comunicarea generala nu mai poate conduce catre obiectivele propuse.

Multitudinea de profile de consummator necesita mesaje diferite pentru promovarea aceluiasi produs. Asta poate sa faca marketingul direct, utilizand oricare dintre canalele de comunicare directa (drop mail, direct mail, e-mail, field marketing, mobile marketing, telemarketing).

Design Your Self vorbeste depre mediul in care traim, iubire, viata, relatii, munca, joaca, creativitate, casa, service, culori, adica despre viata. Totul la modul direct si cu implicare. In permanenta avand in focus pe nevoile noastre reale, fara compromisuri, fara timp si resurse pierdute aiurea.

Design Your SelfAdica exact ce propune marketingul direct 🙂

Concluzie: o carte de citit cu o cafea alaturi care va va arata o filosofie usor de imbratisat si adoptat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s