Sunt si companii care au inteles

In ultimii trei ani am fost de cateva ori la Sighisoara. E un loc care ne place mult, cetatea medieval are un parfum aparte si este plina de povesti. De fiecare data ne-am cazat in cetate la acelasi hotel. Nu suntem fixisti.

Acum cateva motive, destul de puternice pro si contra ca sa nu cumparam servicii din acelasi loc:

Hotel Sighisoara din cetate este scump. Hotel Sighisoara nu este foare linistit. Hotelul nu ofera cele mai bune servicii. Hotelul nu este pozitionat chiar sus – are 3 stele. Hotelul nu sufera imbunatatiri de la un sezon la altul. Hotelul este cel mai mare, asa ca este departe de a fi foarte intim.

Dar …

womDe fiecare data cand am fost acolo – exceptie prima data 🙂 – personalul ne-a recunoscut. Toti sunt extrem de amabili si dispusi sa te ajute cu orice ai avea nevoie. Fiecare are timp sa discute cu tine si sesizeaza imediat daca ai chef sau nu de conversatie, astfel incat nu devin obositori. Tot timpul zambesc si au o vorba buna sau poveste pentru fiecare. Senzatia permanenta este ca tot timpul esti inconjurat de prieteni si asta te face sa te simti excelent.

Acestea sunt ingredientele care ne fac sa ne intoarcem mereu cu placer in acest loc si in acest hotel. Daca vrei sa te rupi de problemele de zi cu zi e o solutie perfecta sa servesti putin din cocteilul despre care am facut vorbire mai sus.

Mai exact, este vorba de modul lor de promovare – WOM – si relationarea directa. Au un produs corect si creeaza un nivel de asteptare clientilor care nu este inselat niciodata. Nu cred ca cei de la hotel fac asta intr-un mod constient, poate ca mai mult tine de firea lor. Important este ca le iese perfect.

Sunt atatea produse / servicii care ar putea sa fie promovate utilizand exemplul celor de la hotel Sighisoara. Sunt convins ca rezultatele nu i-ar dezamagii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s