Aisbergul nostru se topeste

Asa si-au intitulat JK & HR fabula. O poveste minunata in care se regaseste tot ce ne inconjoara. Nu ai nevoie de prea multa creativitate si empatie pentru a identifica rolurile. Pinguinii – da, este o poveste cu pinguini – sunt minunati si surprinzatori (exact ca noi).

Este vorba despre schimbare – adica exact ce ni se intampla noua in fiecare zi. Extrapolarea este valabila catre orice zona te-ai indrepta: familie, grupul de prieteni, comunitate sau compania in care lucrezi. Sunt prezente personaje care in carte iti starnesc rasul, iar in viata reala de umplu de nervi si daca esti mai sensibil te fac sa dai cu basca de pamant. Sau din contra, personaje demne de admirat, care atrag simpatie. Ori cele rationale, cu o abordare pragmatica, rece, seaca, dar perfect argumentata. Sau cele pline de charisma care genereaza imediat reactii. Sau personaje ignorante care traiesc in alta lume, cu capul in nori si picioarele in corcodusi. Sau personaje normale la cap ce utilizeaza un bunul-simt aplicat in mod sistematic. Dar ceea ce este mai important se refera la abordarea schimbarii. Atitudinea! Asta poate face diferenta. Retete de succes pentru experiente noi nu prea are nimeni cum sa aduca, dar atitudinea corecta te poate scoate din … zapada. Oricand !

Cartea e scrisa intr-un fel care te face sa zambesti si sa nu o mai lasi din mana pana nu o termini. Povestea e scurta, dar profunda si in doua ore e gata. Apoi stai si te gandesti cateva clipe, mai rasfoiesti si iti propui sa imediat sa o recitesti peste cateva zile.

Aisbergul tau se topeste ? Vrei sa devi un pinguin mai istet ? Citeste !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s