Cel mai prost moment

Ziua de ieri ar fi trebuit sa fie ca si celelalte, adica buna sau foarte buna. Premise erau suficiente, dar traim in Romania si asta … ne consuma toti nervii.

Ajung acasa si pe la 18:00 nu mai curge apa rece. Ok, se mai intampla. Peste cateva minute dispare si aia calda. Inteleg si asta. Dupa 5 minute nu mai merge caldura. Asta nu e bine – sa vina frigul de la caliorifer – pentru ca  e iarna si io nu am blana. Dar, pe la si un sfert se intrerupe curentul. Prima reactie am deschis usa de la intrare si m-am uitat pe pres sa vad daca mi-au lasat macar o lama cu care sa-mi tai venele. Ei bine, nu! Sun la Enel si ma conversez cu un robot plictisit care ma anunta ca pe la 21:00 se rezolva (deja se actiona operativ !!!). Pe la noua si ceva blocul de alaturi sclipeste scaldat in lumina. Io, in continuare ca licuriciu pe langa lumanare. Sun iara la Enel si acelasi robot ma anunta sec ca se rezolva pe la 03:00. Insist si pana la urma discut cu un operator care imi zice destul de rastit ca nu scoate el din burta ( exprimarea lui) ora la care se remediaza si ca nici nu are ce face pentru ca el doar preia reclamatiile. Ai dracu’ nenorociti ! Toata familia zgribulita se impacheteaza ca o ceapa – adica multe randuri de haine – si se parcheaza. Intr-un miros de lumanare arsa. Dimineata ciuciu curent ! So, again telefon la Enel si discutie cu robotul: se rezolva pe la 11:00.

Minune: la 11:00 a venit si curent si apa si caldura !!! Suntem iara in Era Noastra !!!

Io cred sincer ca poate a fost o avarie ceva mai serioasa, dar chiar si asa tot incompetenti raman (fetita mea are 4 ½ ani si m-a intrebat daca au creierul minuscul, adica daca sunt prosti). Cand voi avea ocazia sa scap de acest furnizor mizerabil cu siguranta o voi face. Nu mai zic ca daca vor continua sa livreze servicii d’astea poate isi pierde unu’ cumpatu’ si-i arunca pe alta planeta.

p.s. azi, ora 14:00, accesand site-ul companiei primesc mesajul: Server To Busy ! Doamne, astia chiar sunt prosti … norocul lor ca nu-i doare ca altfel ar urla permanent.

Reclame

2 responses to “Cel mai prost moment

  1. nuuu poot sa cred! fara apa, caldura si curent???
    mda…
    „suntem in criza” 😛

    • Exact la asta ma gandeam si io. Criza de creier !!!
      Ireal a fost. Bataie la popou’ gol cu nuiaua de alun uda in piata publica le-as da 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s