Top YouTube view 2009

Ziceam intr-un post trecut ca important e sa faci ceva remarcabil, aproape indiferent in ce sens. Conteaza  enorm daca reusesti sa fi genial si un minut pe zi. Am avut curiozitatea de a vedea clipul cu cele mai multe vizualizari pe YouTube in 2009 si cu ocazia asta am avut parte de o mare surpriza.

Este vorba de o inregistrare de la deja foarte cunoscutul show Got Talent. Apare o tanti de poveste. Prima senzatie este ca nu a nimerit locul potrivit. Parul cam alandala, sprancenele stufoase care sa tina umbra ochilor, rochia aia de la prima iesire la restaurant (cu aprox 25 in urma), plina de incredere si nerabdatoare sa cante, s.a.m.d. Adica nimic comercial. Din contra nimic care sa poata fi imbracat comercial cumva. Tanti e anti comercial cu certitudine. Si atunci ce cauta !? Doar ca sa starneasca zambete ironice !? Deja si juriul care trebuie sa fie impartial rade … Adevarul e ca nimeni nu se poate abtine! Tanti a nimerit gresit!

Totusi, pentru ca exista si o regula a jocului e lasata sa cante. Si dupa primul vers sala inlemneste …  Vocea e din alta lume! Imediat sala incepe sa aplaude nu doar frenetic ci si cu caldura. Tanti nu a nimerit gresit, tanti a nimerit perfect!!!

Tanti e Susan si e  pur si simplu remarcabila. Restul e poveste.

Reclame

2 responses to “Top YouTube view 2009

  1. Ce putem concluziona din povestioara lui Susan sau din una și mai plină de învățăminte pentru noi – cea a lui Costel Busuioc? Aș spune așa: ca să ai succes trebuie să se întâmple două lucruri, ideal simultan: să faci ceva remarcabil și sa fii remarcat.
    Din acest punct de vedere Susan a nimerit, cu talentul ei, exact acolo unde a avut ocazia să fie remarcată. Lui Costel nu i-a ieșit din prima, din păcate pentru el. A trebuit să plece din România – și bine a făcut 😉 – ca să fie remarcat.

  2. @DeePee: e corect ce zici tu. Adevaru’ e ca si tusa Susan s-a facut remarcata pe la 47 de ani parca … Sa fi remarcat tine si de cat si cum iti provoci norocu’ si de cata determinare ai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s