Manifest pentru vremuri nebune

Traim acum vremuri nebune? Sigur ca da.

Acum aproape 20 de ani traiam o revolutie. Apoi ne-am cantat sperantele in Piata Universitatii. Am aflat despre internet si acum nu mai putem trai fara el. Comunicam prin e-mail de parca e scris in gena noastra. Toti avem o adresa de e-mail alta decat cea de serviciu. Telefonul mobil sta lipit de noi ca un semn din nastere. Face si poze la o calitate de aparat foto. Reebook vinde tenisi direct din automate in aeroporturile din Japoia. Multi Level Marketing era o chestie ciudata si rezervata vitaminelor si cosmeticelor. Azi incearca acest sistem medici, distribuitori auto si partidele politice (in USA se ofera comision pentru colectarea de fonduri necesare in campania electorala 😉 ). Acum cativa ani radeam de bulgari pentru ca aveam cu cine sa ne comparam fara sa suspinam. Azi suspinam. In 2008 economia noastra duduia. In 2009 era criza mondiala, dar noi eram Fat-Frumos si nu aveam treaba cu asa ceva. In 2010 suntem praf si chitcaim. Ah, nu e suficient: avem si inundatii.

Ce o sa fie ?

Mari compani se vor inchide si in locul lor vor aparea firme mici si vii. Conexiunile wireless vor fi la tot pasul si vitezele vor fi de zeci de ori mai mari. Toti vom cara cu noi dispozitive ce amintesc de laptop, dar vor fi mici, mici. Se vor lansa zilnic de 10 ori mai multe produse noi decat acum. Multe dintre profesiile de zi vor deveni invechite / perimate. Vom viziona filme si emisiuni in format 3D tot timpul. Fiecare va avea un profil virtual detaliat. Viteza cu care traim tot va creste de cateva ori. Barbatii nu vor mai cheli si femeile nu vor mai avea celulita. Fiecare dintre noi va cauta cu disperare ceva care sa-i starneasca pasiune si interes. Eu voi avea motocicleta 🙂

E cel mai potrivit moment sa arunci jurnalul in care ai scris de cate ori ai spus NU si cand ai fi vrut sa zici DA. E momentul sa lasi deoparte regretele si sa privesti cu atentie ocaziile. Apar tot timpul, sunt langa noi. Avem obligatia de a ne impulsiona pe noi si pe cei din jurul nostru pentru a face lucruri deosebite si marete. Sa scoatem la lumina ideile care conteaza cu adevarat. Nu trebuie sa ne mai gandim la cat de nebune sunt vremurile, ci la ce presupun ele. Sa ne asumam riscuri si sa schimbam in bine atunci cand e posibil.

Vremuri nebune? 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s